Baby fotografering

Baby foto på hele Fyn
– Stands tiden med baby fotografering

Som fotograf er det en af de sværere opgaver at tage billeder af børn og babyer. Men samtidig er det også en af de mest givende opgaver, vi påtager os her i studiet, for det er muligt at fange en fantastisk glæde på billeder af babyer. De små væsener er fulde af livslyst, der med den helt rigtige teknik og det rette udstyr kan blive fanget på et kamera og foreviget.

Vi har mange års erfaring med at lave smukke babybilleder, og derfor vil vi også rigtig gerne tage billeder af dit barn, hvis du ønsker et baby foto, der indkapsler, hvordan det er at have en lille ny og hvor fantastisk en tilføjelse til livet denne familieforøgelse er.   

Baby fotografering - baby fotograf - Gravid fotografering Fyn i studie, mave billeder, stående gravid kvinde med smuk gravid mave i silhouette , fotografering af gravid hos newbornfoto.dk,newborn, nyfødt og gravid fotografering Fyn, Odense, Svendborg, Middelfart, Nyborg, Ringe
Baby fotografering

Mange muligheder med en babyfotograf

Først og fremmest er der rigtig mange muligheder, når det kommer til location. Vi kommer gerne ud på Fyn og laver baby fotografering i f.eks. Svendborg, Nyborg, Middelfart og Odense i stedet for i studiet. Når fotograferingen foregår i hjemmet, er det nemmere at jeres baby er tryg ved det, da det foregår i kendte omgivelser.

Men en baby fotografering ude i naturen i de forskellige årstider kan altså også noget helt specielt, en forårs dag, hvor dit barn sidder i skovbunden, omgivet af vintergækker, en sommerdag hvor dit barn måske lige får øje på en sommerfugl der flyver forbi, barnet kan sidde med en fin blomst, en mælkebøtte der skal pustes, ved efterårstiden hvor bladene falder af træerne, og vi kan lege og kaste med blade og sidst men ikke mindst, en smuk snevejrs dag med varmt tøj og røde kinder, mulighederne er så mange, hvad er du til, måske en serie smukke kvartals billeder som kan følge årstiderne?

I studiet har vi dog et bedre setup med udstyr, og derfor er det selvfølgelig også en mulighed at få taget baby foto i studiet. Vil I ud i naturen eller har I andre ideer, skal I ikke tøve med at kontakte os heller.

Når det kommer til baby fotografering, så er timingen også vigtig. Hvornår i dit barns liv skal billederne tages? Vi tager både billeder af nyfødte babyer og børn, der er ældre – det er sådan set op til dig, hvilken tid, du gerne vil forevige. Vi kan også arrangere månedsbilleder eller kvartalsbilleder i det første år, hvor en nyfødt vokser rigtig hurtigt, og det vil være sjovt at følge med i udviklingen ved hjælp af billeder, tiden går så stærkt, det kender vi som forældre til en håndfuld piger selv rigtig godt, pludselig er de små babyer blevet så store.

Har babyen søskende, kan det også være rigtig fint at have dem med – eller jer som forældre selvfølgelig. Som skrevet er der mange muligheder, og som babyfotografer står vi klar til at vejlede jer, så vi kan få taget et baby foto præcis som I ønsker.

Hvad koster baby fotografering?

Pris for baby fotografering er afhængig af, hvor mange billeder I godt kunne tænke jer. Skal fotograferingen foregå i hjemmet eller en anden lokation end vores studie, er prisen højere, ikke meget, men lidt er den.

Vil du have en ide om, hvad vores pris for baby foto er, så tjek vores fane Priser eller kontakt os for at høre nærmere, hvis I har specifikke forespørgsler eller noget ikke står helt klart, vi er klar til, at yde dig den bedste service, om det er nyfødt fotografering, baby fotografering eller du måske sidst i din graviditet ønsker at få foreviget din flotte mave på bedste vis med en smuk serie mave billeder til graviditets fotografering.

Baby fotografering på Fyn

Vores studie ligger midt på Fyn, og det er selvfølgelig her, at vi tager de fleste af vores billeder. Men mange af vores kunder bor også rundt omkring på Fyn, og vi laver gerne baby fotografering i f.eks. Odense, Svendborg eller i mindre byer.

Tøv derfor ikke med at kontakte os på 30564057 eller info@newbornfoto.dk – lige meget hvor på Fyn I bor – så kommer vi gerne ud og tager billeder af jeres baby. I er selvfølgelig også velkomne i vores foto studie. I sidste ende gælder baby fotografering bare om, at vi får taget de smukkeste baby billeder, som I kan kigge tilbage på og glædes ved i mange år.

Vi glæder os til at høre fra jer og til, at levere smukke minder.