Nyfødt baby fotografering Fyn.

Vi skaber smukke gravid og nyfødt billeder som er minder for livet.

Baby fotografering - baby fotograf - newborn, nyfødt og gravid fotografering Fyn, Odense, Svendborg, Middelfart, Nyborg, Ringe

Er du gravid og går du og drømmer om de der fantastiske nyfødt billeder? Så læs endelig videre!

Newborn billeder er nogle virkelig fantastiske billeder, at sidde med og mindes en tid der hurtigt forsvinder. Så søde og fine, og faktisk ret svære at lave, det er ikke bare noget vi skriver for, at du skal booke os, men det er virkelig svært, at lave. Både i forhold til det tekniske, men også hele stemningen der skal bygges op i billeder, og ikke mindst tålmodigheden, vi afsætter typisk 2-4 timer til en nyfødt fotografering.

Som fotograf øver og øver man sig rigtig meget mellem kunderne for, at have fuld styr på kamera og lys indstillingerne, skabe søde og gode ideer til flotte portrætter af børn og voksne, men lige i forhold til nyfødt fotografering, så er det noget helt andet. Alt foregår på den nyfødte babys premisser, intet andet end kamera, lys og ideer kan kontrolleres.

Nyfødt billeder tager vi inden for de første 2-12 dage, så I skal booke jeres nyfødt fotografering så tidligt som muligt, ja nærmest på jeres babys første dag, derfor anbefaler vi, at I kontakter os på 30564057 eller info@newbornfoto.dk i sidste del af graviditeten for lige, at få snakket mulighederne igennem. Det er så ærgerligt for de nybagte forældre som for sent opdager, at de billeder de drømte om at få med deres lille nyfødte baby, skulle være taget for længe siden.

Nyfødt, newborn, baby fotografering Fyn

Vi mener at nyfødt baby fotografier fortjener, at blive til trykte billeder, som du vil værdsætte for altid eller som kan skabe store smil hos bedsteforældre og oldeforældre.

Som har som forældre oplevet, at dagene med den lille nyfødte baby går vildt hurtigt, pludselig er det ikke en lille nyfødt baby I har mere, og det kan faktisk være svært at huske, hvor små de nyfødte babyer var. Lad os hos newbornfoto.dk dokumentere det for jer, så I aldrig glemmer det.

Book gravid fotografering og få GRATIS newborn fotografering med i prisen! 

For at få gratis newborn fotografering med i prisen, når du booker en gravid fotografering skal du, købe print/digitale filer for min. 1.000,- eller give os lov til, at vise enkelte billeder fra begge sessioner frem.
Kontakt os på info@newbornfoto.dk eller 30564057 for mere information.

Nyfødt baby fotografering

Har du lige født og vil du gerne forevige dit barns første uger?
Baby fotografering handler om timing – og vi ved lige præcis hvordan det helt rigtige baby fotografi skal tages. Få taget de smukkeste baby billeder hos Newbornfoto. KONTAKT OS NU3056 4057 eller info@newbornfoto.dk

Nyfødt, newborn, baby fotografering Fyn

Vi passer godt på jer og jeres lille nyfødte baby

I er som forældre naturligvis hele tiden til stede, men vi vil gerne have lov til at “overtage” jer baby, og vi skal nok passe godt på ham eller hende, men vi ved hvordan man positionere babyen bedst således de smukke newborn / nyfødt billeder kan skabes på bedste vis, så snart han eller hun sover. Når mor er i nærheden, kan babyen dufte det – og det er normalt lig med mad.

Vi kan naturligvis ikke gøres ansvarlig for, hvis jeres baby ikke vil sove, og kan derfor heller ikke garantere, at i får præcis de ønskede billeder, al newborn / nyfødt fotografering foregår på mere babys præmisser. Men vi gør alt hvad vi kan for, at skabe smukke newborn / nyfødt billeder til jer.

Baby er ikke den eneste, der skal forkæles – vi byder også gerne på både kolde og varme drikke til jer som forældre.

Tilbehør til newborn baby fotograferingen

I må meget gerne tage, tøj og tilbehør med til selve baby fotograferingen, som I tænker skal bruges – vi har også noget i vores studie. Hvis I gerne vil have et helt unikt billede, foreslår vi dog, at I selv tager en ting eller to med. Husk at tage en pusletaske med bleer ogl. med; vi har pusleplads, som I frit kan benytte.

Søskende med på billedet

Billeder med søskende, forældre o.lign. vil vi naturligvis også gerne hjælpe med, men helst ikke på dagen, hvor vi laver newborn / nyfødt fotografering. Dette skyldes, at det hurtigt kan give uro for den nyfødte. Erfaringer fortæller os, at søskende også nemt kan blive utålmodige, hvilket kan smitte af på den nyfødte. Vi giver dog 20% rabat på efterfølgende søskende- og / eller forældrefotografering når I har bestilt en newborn /nyfødt fotografering hos os.

Baby fotografering - baby fotograf - newborn, nyfødt og gravid fotografering Fyn, Odense, Svendborg, Middelfart, Nyborg, Ringe

Efter endt nyfødt baby fotografering

Når nyfødt fotograferingen er slut, får I tilsendt et link, hvor I kan se alle de uredigerede billeder fra dagens newborn / nyfødt baby fotografering. Så kan I i ro og mag sidde og kigge på billederne derhjemme, og udvælge de billeder, I synes er bedst. Når I har udvalgt dem, svarer I tilbage, hvilke billeder I ønsker, og om de skal redigeres i farve eller sort/hvid eller måske begge måder – og så går vi i gang med at redigere.

Vi sørger for at få opvarmet studiet, så babyen kan ligge noget tid uden tøj, og selvfølgelig uden at fryse. I må gerne dagen inden fotograferingen smøre babyen ind i en god babycreme- eller olie, som huden kan suge godt ind, men helst ikke på selve igen for newborn / nyfødt fotografering – den nyfødte skal nemlig helst være helt tør og fin, når I kommer.

Undgå også så vidt muligt stramtsiddende tøj, da dette vil give mærker i huden, som kan ses på billederne.

Babyen må rigtig gerne blive ammet eller få flaske inde i studiet, da dette er med til at gøre babyen mere tryg ved omgivelserne og lydene der er i studiet, som vi fotograferer i, og det giver ofte babyen bedre mulighed for at falde i søvn.

Klik her og læs mere om newborn fotografering forberedelse

Baby fotografering på Fyn

For at få det bedste udgangspunkt, skal du som forælder sørge for at være afslappet og vise barnet, at fotolokalet er et sikkert og trygt sted at være. Et barn der er utilpas ved babyfotografering, vil ikke give lige så gode billeder, som et barn der elsker at stå foran kameraet. Derudover er det også godt, hvis du har medbragt babytøj, bleer og vaskeklude, og legetøj, eller andet som barnet kan lide.

Forstørrelser til væggen eller et smukt album

Vi synes et billede fortjener at blive hængt op på væggen eller stillet på reolen.
Erfaringen siger os, at man ikke får nydt sine billeder hvis de bare ligger på en USB pen eller computeren.
Så når I har fået jeres redigerede billeder så er der også mulighed for, at få et eller flere lavet i en smuk forstørrelse, vi laver også meget gerne smukke foto albums med billeder fra jeres newborn / nyfødt fotografering, har du fået lavet gravid billeder og evt. billeder med mand og søskende, så kan alle disse billeder benyttes i et smukt album.

PRIS PAPIR/LÆRRED TRYK OG FOTOBOG

Vi kan også trykke i alle andre størrelser, og kan trykke på lærred, alu, plexiglas og papir.
Papir
• 10 x 15cm = 109,- DKK.
• 13 x 18cm = 119,- DKK.
• 15 x 21cm = 179,- DKK.
• 20 x 30cm = 289,- DKK.
• 30 x 45cm = 399,- DKK.

Lærred
• 20 x 20 cm = 399,- DKK.
• 30 x 20 cm = 499,- DKK.
• 40 x 30 cm = 699,- DKK.
• 60 x 40 cm = 899,- DKK.
• 60 x 60 cm = 999,- DKK.
• 80 x 60 cm = 1199,- DKK.

Fotobog / Fotoalbum
• 20 x 20 cm – 15 dobbelt sider – karton cover = 2.700,- DKK.
• 30 x 30 cm – 15 dobbelt sider – karton cover = 3.600,- DKK.
• 20 x 27 cm – 15 dobbelt sider – karton cover = 2.900,- DKK.
• Ekstra dobbeltsider = 39,- DKK. (maks 100 dobbelt sider)
Kan leveres med professionelt mat eller blankt papir og mange forskellige cover muligheder som eks. pap, stof, ægte læder og med eller uden fotos.

Vi synes, at når du nu har fået taget smukke billeder, så skal du også huske at bruge dem.
De skal op at hænge eller laves til et smukt fotoalbum, begge dele naturligvis i højeste kvalitet, så du får glæde af dem hver eneste dag, vi nyder selv de mange lærreds tryk vi har hængende i vort foto studio og hjemme i privaten.

Med hensyn til tryk så er rigtig mange muligheder for, at få lavet en unik løsning, som passer til netop dit hjem eller måske også som gave til en du holder af, vi kan trykke på lærred, aluminiums plade, plexiglas og naturligvis også pro foto papir, og i rigtig mange forskellige størrelser, med og uden rammer.

Hvis du køber filerne i print selv kvalitet fra os har I muligheden for, selv at få lavet print af billederne. Vi kan dog ikke stå inde for et andet trykkeris kvalitet så derfor fraskriver vi os et hvert ansvar, for farver, kvalitet m.m. på billeder der ikke er printet igennem os.
Husk at kvalitet og pris ofte hænger sammen, det har vi set mange eksempler på.

Du er altid velkommen til at ringe eller sende sms på 3056 4057 eller skrive en mail til info@newbornfoto.dk og hør om mulighederne, for fotografering af netop dit behov og ønske, så tager vi den der fra.

Læs mere om: