Gravid foto

Gravid fotografering:
Husk din graviditet i en serie smukke billeder

Unikke gravid billeder i studie og udendørs

Bliv fotograferet i de smukkeste kjoler på de fedeste locations, Giv dine billeder lidt ekstra med en lækker omgang styling af Danmarks dygtigste stylister. Det koster kun fra 350,- med en basis makeup/styling.

En stor milepæl i livet er at få et barn. Det er en om væltende tid både for familien, men også for kroppen. Hvis du har været gravid før, eller er det nu, så er du nok klar over præcis, hvad det indebærer at skulle bære rundt på et barn. Men det er også en fantastisk tid. Det er vidunderligt at kunne skabe liv. Og for mange udstråler kroppen en fortryllende glød, når man er gravid. Derfor er det også en rigtig god ide at forevige den tid, det kunne f.eks. være med en serie smukke gravid foto fra os hos newbornfoto.dk.

Gravid fotografering Fyn i studie, mave billeder, stående gravid kvinde med smuk gravid mave i silhouette , fotografering af gravid hos newbornfoto.dk,newborn, nyfødt og gravid fotografering Fyn, Odense, Svendborg, Middelfart, Nyborg, Ringe

Der er selvfølgelig mange måder, som du kan huske tilbage på din graviditet. Når barnet kommer, har du selvfølgelig en kærlig reminder om, at du skulle igennem et graviditetsforløb for at få dette barn. Men der er også mange andre måder, at blive mindet om sin gravide mave.

Få taget et billede hver måned hos os og få det til sidst sammensat i et smukt collage eller som enkelt billeder, lav en gipsfigur af din mave, lav en collage med scanning’s billeder mm., lav en dagbog eller gå efter det helt klassiske smukke gravid foto.

Hvad er gravid fotografering?

Gravid fotografering foregår som regel fire uger før termin, da det er her maven er stor og flot og man ikke er i tvivl om, at man er gravid.
Selve gravid fotograferingen kan foregå i vores fotostudie, derhjemme eller ude i naturen eller på andre lokationer, hvis du har specifikke ønsker til billederne. Normalt får man de flotteste og mest simple gravid foto, hvis de bliver taget i et studie, for her har vi som fotograf også mulighed for at kontrollere lys sætning og baggrund.

Dog kan det være, at du føler dig mere tryg derhjemme, og det er rigtig vigtigt at du føler dig komfortabel, når dit gravid foto bliver taget.
Derfor kan vi som gravid fotograf også tilbyde at tage hjem til dig og fotografere dig derhjemme. Det giver også mulighed for at bruge nogle hjemlige rekvisitter eller have din kæreste/mand og/eller kæledyr med under din gravid fotografering, men det giver naturligvis også billeder som ikke er så “cleane” som i studiet. 

Gravid fotografering Fyn i studie, mave billeder, stående gravid kvinde med smuk gravid mave i silhouette , fotografering af gravid hos newbornfoto.dk,newborn, nyfødt og gravid fotografering Fyn, Odense, Svendborg, Middelfart, Nyborg, Ringe

Gravid fotografering tilbud

Book gravid fotografering og få GRATIS newborn fotografering med i prisen!   

For at få gratis newborn fotografering med i prisen, når du booker en gravid fotografering skal du, købe print/digitale filer for min. 1.000,- eller give os lov til, at vise enkelte billeder fra begge sessioner frem.
Kontakt os på info@newbornfoto.dk eller 30564057 for mere information.

Rigtig mange fotostudier tilbyder en god pris på gravid fotografering. Et af dem er os hos newbornfoto.dk, vi har god erfaring lige netop inde for dette område. Fotostudiet tilbyder også newborn foto, så du har mulighed for at få taget et gravid foto og komme tilbage, når barnet er født og helt lille. Denne tid er nemlig også rigtig god at huske på, fordi det hele går så hurtigt.

Newborn Foto som bl.a. laver nyfødt fotografering og gravid fotografering ligger på Fyn, så det er et oplagt valg til dig, der ønsker gravid fotografering Fyn. Studiet ligger i Tommerup St. på Fyn, så det er blot en kort køretur fra Odense, Middelfart, Ringe, Nyborg og Svendborg.

Selve en gravid fotografering tager 1 times tid, lidt afhængig af hvor mange ideer du har, og hvor meget, der skal prøves af.
Men det kan være en rigtig god ide at have tænkt over, hvad du drømmer om i forhold til dit gravid foto. Hos Newborn Foto tager fotografen gerne en indledende samtale med dig, om dine ideer og ønsker. Dette kan med fordel gøres i god tid inden din gravid fotografering.

Skal din gravid fotografering ske på Fyn, så har du altså muligheden med Newborn Foto, vi dækker naturligvis også resten af Danmark, kontakt os og hør om mulighederne.

Pris gravid fotografering og newborn fotografering

Kontakt dem på 30564057, mail info@newbornfoto.dk eller via facebook og instagram.