NEWBORN / NYFØDT / BABY FOTOGRAFERING FYN

Nyfødt, newborn, baby fotografering Fyn

DE BEDSTE MINDER FOR LIVET

Hos Newbornfoto ved vi hvor vigtig en newborn / nyfødt fotografering er. Nyfødt fotografering går ud på at fange øjeblikke af den nyfødtes første tid, og at bevare minderne om jeres lille nyfødt i mange år ud i fremtiden. Vi giver jer hos newbornfoto.dk de bedste råd i forhold til nyfødt fotograferingen, eventuelle medvirkende på billedet (søskende eller forældre), og kropspositur m.m.

  • Minder for livet
  • Trygge omgivelser
  • Erfarne fotografer
  • Skønne billeder

Nyfødt fotografering af din baby

Newborn fotografering foregår i vores hyggelige studie i Tommerup St. midt på Fyn. Vi har dog også mulighed for, at komme på en ønsket lokation som måske betyder noget for dig eller et sted du bare synes er smukt.
Det er også muligt, og HELT uden ekstra beregning – at få lavet lavet nyfødt og gravid fotografering om aftenen og i weekenden hvis der er ledige tider.

Inden dagen for nyfødt eller gravid fotograferingen er kommet, vil vi i fællesskab være blevet enige om et overordnet udtryk, som billederne skal have. Det er en god ide at gøre sig nogle tanker inden vi snakker om fotograferingen, tjek evt. Google/Pinterest eller lign., men ellers hjælper vi også hjertens gerne med at komme frem til de perfekte nyfødt og gravid billeder – vi har flere års erfaring, og ved hvordan man får en fantastisk nyfødt og gravid fotografering.

De allerførste uger af et barns liv er noget helt specielt. Den lille, stadig krøllede krop, som kun kort tid endnu er fuldstændig upåvirket af verden, foreviges i helt enkle, elegante og tidsløse billeder.

Mange års erfaring

Vores fotografer besidder mange års erfaring. Hos Newbornfoto er du derfor sikret en værdifuld oplevelse, hvor du får kyndige instrukser gennem hele foto sessionen.

Vores kunder kommer igen

Faktisk kommer 8 ud af 10 af vores kunder, gennem mund til mund referencer.
Vi skaber minder, som kan ses tilbage på gennem hele livet.

Samler på glade kunder

En af vores kerneværdier er, at vi holder hvad vi lover.
Vores succes måles i din tilfredshed.
Høj kvalitet hver gang!

Book gravid fotografering og få GRATIS newborn fotografering med i prisen!   

For at få gratis newborn fotografering med i prisen, når du booker en gravid fotografering skal du, købe print/digitale filer for min. 1.000,- eller give os lov til, at vise enkelte billeder fra begge sessioner frem.
Kontakt os på info@newbornfoto.dk eller 30564057 for mere information.

BILLEDER AF BABY

SMUK OG UNIK BABY FOTOGRAFERING

Nyfødt, newborn, baby fotografering Fyn
Nyfødt, newborn, baby fotografering Fyn

Som med alle typer fotograferinger må man ved newborn / nyfødt, baby og gravid fotografering ikke på nogen måde, gå på kompromis med kvaliteten, newborn / nyfødt fotografering er en krævende genre inden for fotografi fordi, vi kan ikke kontrollere jeres lille nyfødte baby’s ”opførsel” på dagen, vi må tage det som det kommer, og tage os god tid. Alderen hvor newborn / nyfødt fotografering er aktuelt, er en tid, som hurtig er overstået, og som I kun får en gang med jeres lille nyfødte baby – så lad være med at gå på kompromis med nyfødt fotografering kvaliteten, og naturligvis heller ikke med nyfødt fotografering pris.

Vi kan i hvert fald stå inde for vores gravid og nyfødt fotografering pris og kvalitet!

Kontakt os nu på 30564057 – info@newbornfoto.dk

Baby fotografering

For at få det bedste udgangspunkt, skal du som forælder sørge for at være afslappet og vise barnet, at fotolokalet er et sikkert og trygt sted at være. Et barn der er utilpas ved babyfotografering, vil ikke give lige så gode billeder, som et barn der elsker at stå foran kameraet. Derudover er det også godt, hvis du har medbragt babytøj, bleer og vaskeklude, og legetøj, eller andet som barnet kan lide.

Baby fotografering på Fyn

Uanset hvor på Fyn du er fra, er det f.eks. Ringe, Svendborg, Nyborg, Glamsbjerg, Nr. Broby, Tommerup, Middelfart eller Odense, vil vi foreslå I kommer til os – hos os er både fotografering pris og kvalitet i topklasse.

Tip til fotografering af baby

Vi anbefaler i modsætning til newborn fotografering, at I sørger for, at jeres baby er veludhvilet, og har fået noget at spise inden fotosessionen. Medbring gerne lidt ekstra tøj, da det giver flere muligheder. Har I et hjemmestrikket tæppe eller noget der kan kan den lille noget tryghed, kan det også være en god ide, at medbringe det.
Sørg for at tage afsted i god tid, og undgå aftaler lige efter fotosessionen, da det kan være med til at stresse jer, og dermed også den lille.

Efter endt baby eller nyfødt fotografering

Når nyfødt fotograferingen er slut, får I tilsendt et link, hvor I kan se alle de uredigerede billeder fra dagens newborn / nyfødt fotografering. Så kan I i ro og mag sidde og kigge på billederne derhjemme, og udvælge de billeder, I synes er bedst. Når I har udvalgt dem, svarer I tilbage, hvilke billeder I ønsker, og om de skal redigeres i farve eller sort/hvid eller måske begge måder – og så går vi i gang med at redigere.

Nyfødt, newborn, baby fotografering Fyn
Nyfødt, newborn, baby fotografering Fyn

Forstørrelser til væggen eller et smukt album

Vi synes et billede fortjener at blive hængt op på væggen eller stillet på reolen.
Erfaringen siger os, at man ikke får nydt sine billeder hvis de bare ligger på en USB pen eller computeren.
Så når I har fået jeres redigerede billeder så er der også mulighed for, at få et eller flere lavet i en smuk forstørrelse, vi laver også meget gerne smukke foto albums med billeder fra jeres newborn / nyfødt fotografering, har du fået lavet gravid billeder og evt. billeder med mand og søskende, så kan alle disse billeder benyttes i et smukt album.

Læs mere om: