Nyfødt fotografering

Det bedste og sødeste nyfødt baby foto

Din øjesten, din lille engel, dit nyfødte barn – der er så mange grunde til at få taget baby billeder af den kærlighed.
Et nyfødt barn vokser utrolig hurtigt og før du får set dig om, så er det faktisk for sent at tage billeder af den lille ny baby.

Hvis du vil fange de smukkeste øjeblik, før barnet vokser og bliver større, så får du her de bedste tips til at få taget de bedste baby billeder, mens dit barn endnu er nyfødt.

Book gravid fotografering og få GRATIS newborn fotografering med i prisen!   

For at få gratis newborn fotografering med i prisen, når du booker en gravid fotografering skal du, købe print/digitale filer for min. 1.000,- eller give os lov til, at vise enkelte billeder fra begge sessioner frem.
Kontakt os på info@newbornfoto.dk eller 30564057 for mere information.
newborn, nyfødt og gravid fotografering Fyn, Odense, Svendborg, Middelfart, Nyborg, Ringe

Gør brug af en professionel baby fotograf

Når der skal tages et nyfødt baby foto, så skal dit barn helst være under 2 uger gammel. Det er altså et meget lille menneske, og det betyder også at der hviler en hel masse ansvar på os som din baby fotograf. Selvom du som forælder måske har prøvet at tage billeder før, vil du nok opdage, at det ikke er nemt at fotografere en nyfødt baby.

Derfor kan det være rigtig godt at gøre brug af en professionel baby fotograf. På den måde er du helt sikker på, at du får smukke billeder, hvor lys sætningen er flot, og hvor kreativiteten er i top. Mange af os nyfødt baby fotografer, der tilbyder nyfødt baby fotografering, er nemlig meget erfarne på området, og kan sikre at baby billederne bliver taget på en sikker måde.

Så er du som forælder også fri til at kunne underholde dit barn, få det til at smile eller sove – alt sammen noget, der gør, at billedet af dit nyfødte barn bliver præcis som du drømmer om. Alle nyfødt, newborn baby fotograferinger er 100% på din babys primisser, da vi jo ikke kan styre din baby 100%.

Hos Newbornfoto.dk har vi bred erfaring, der tilbyder at tage et nyfødt foto til dig.

Brug rekvisitter til dit nyfødt baby foto

Det kan være en rigtig god ide, at tage nogle rekvisitter med til studiet eller finde dem frem, hvis fotograferingen skal foregå i hjemmet. Det kan for eksempel være barnets yndlings rangle, tæppe, sut eller hue. Alt, hvad der kan få billedet til at se naturligt og sødt ud, samt kan hjælpe med at gøre barnet tryg, når han eller hun fotograferes, er en rigtig god ide at have med.

Et newborn baby foto kan se ud på mange måder, men tit er det, det mest simple, der vinder. Det er enkle, ned tonede farver og tøj, der ikke stjæler for meget opmærksomhed fra din baby’s ansigt – i sidste ende er det jo præcis, det du gerne vil huske. 

Gode ideer til nyfødt baby foto på Fyn

Hvis du går og drømmer om et bestemt type newborn baby foto, så er det selvfølgelig vigtigt, at du fortæller det til os. Alle de gode ideer, du går og samler på, kan bruges til noget. Alt fra location til rekvisitter og poseringer.

Hvis du mangler ideer, kan det være en fin ide at søge på google eller pinterest, da du her finder mange gode løsninger til, hvordan et nyfødt baby foto kan stilles op.

Vi fra Newbornfoto.dk har et hyggeligt studie midt på Fyn, hvor du i trygge omgivelserne kan få taget nogle skønne billeder af den lille ny, mens han eller hun stadig er helt nyfødt fin baby.

Hos os kan du købe et gavekort til f.eks. newborn baby & gravid fotografering og forstørrelser, det er gaven der ikke skal byttes.

Kontakt os på 30564057 eller info@newbornfoto.dk og hør om mulighederne for nyfødt fotografering.