Gravid fotografering i Odense på Fyn hos Newbornfoto.dk

Gravid fotografering Fyn, stående gravid kvinde med smuk gravid mave , fotografering af gravid hos newbornfoto.dk

Gravid fotografering på lokation, i vores hyggelige studie i Odense eller hos dig.

Gravid fotografering

Gravide får en helt speciel udstråling, når maven vokser. Omkring fire uger før termin er det bedste tidspunkt at få taget billeder af den fine mave. Her er den pænt stor og sidder flot, så det er tidspunket for gravid fotografering.

Gravid fotografering, mave billeder Fyn – bl.a. Odense, Svendborg, Tommerup, Ringe, Nyborg, Glamsbjerg, Nr. Broby, Langeskov og Middelfart.
Fotografering (typisk en god times tid) foregår i vores studie på Vesterbro 13 – 5000 Odense C. 

Du får billederne sendt digitalt til gennemsyn online, således du i ro og mag kan sidde og udvælge de billeder, du ønsker.

Helt specielle billeder!

Gravid fotografering Fyn i studie, mave billeder, stående gravid kvinde med smuk gravid mave i silhouette , fotografering af gravid hos newbornfoto.dk,newborn, nyfødt og gravid fotografering Fyn, Odense, Svendborg, Middelfart, Nyborg, Ringe

Fotografering foregår på en lokation eller hos dig, som du/vi har valgt. Du får billederne sendt digitalt til gennemsyn online, således du i ro og mag kan sidde og udvælge de billeder, du ønsker.

Book gravid fotografering og få GRATIS newborn fotografering med i prisen!   

For at få gratis newborn fotografering, når du booker en gravid fotografering skal du, købe print/digitale filer for min. 1.000,-
Kontakt os på info@newbornfoto.dk eller 30564057 for mere information.

Gravid fotografering på Fyn

Når maven vokser, får den gravide en helt speciel udstråling.
Husk at booke en tid til gravid fotografering i god tid, så der er styr på det. Billederne skal gerne tages tidligst omkring 4 uger før termin, da det er det bedste tidspunkt at få lavet en gravid fotografering.

Maven er på dette tidspunkt stor og sidder rigtig flot, så det er det bedste tidspunkt at lave mave billeder på. Men vi skal heller ikke vælge en dato der ligger for tæt på terminen, da der så er risiko for, at din fødsel går igang for tidlig og vi dermed ikke når gravid fotograferingen.

Gravid fotografering Fyn, f.eks. Odense, Glamsbjerg, Nr. Broby, Tommerup, Ringe og Svendborg.

Gravid fotografering i hjemmet på Fyn:

Gravid fotografering Fyn i studie, gravid kvinde med smuk gravid mave, fotografering af gravid hos newbornfoto.dk

Når vi som fotografer har en fotografering i den gravides hjem, er du som gravid måske mere komfortabel og afslappet. Dette er en fantastisk god grund til at have en gravid fotosession i dit hjem.

En anden fantastisk grund, til at holde gravid fotograferingen i hjemmet, er at din dagligdag kan indgå i billederne. Det kan være en bestemt hyggekrog i hjemmet, hvor du bruger meget tid, eller at du har et ønske om, at det store æbletræ i haven skal danne ramme om dit billede.

Dine billeder vil, hvis de optages hjemme hos dig selv naturligvis også bære præg af hvad der er i dit hjem, det kan nogle gange blive RIGTIG godt, men andre gange kan det godt fjerne fokus fra selve gravid billederne, derfor anbefaler vi, at du booker en tid til gravid fotografering i studiet eller på en flot lokation, men uanset hvor fotograferingen foregår, er det vores ansvar som professionel fotograf, at du har det godt, og er tryg ved fotograferingen.
Med lad os gerne tage en snak om mulighederne, så kommer vi med vores professionelle erfaring og anbefaling.

Fotografering af gravide maver

Skal du bruge en professionel fotograf til gravid fotografering på Fynså er vi hos newbornfoto.dk, som fotograf med autentisk og kreativ tilgang til mavebillede fotografering, det helt rigtige valg for dig.

Er du gravid, og vil i gerne have et af livets helt store minder foreviget ved en professionel og passioneret gravid fotograf, så kontakt Newbornfoto og få mere information. Vi kan fanges på info@igaard.dk eller 30564057

7 Tips inden fotografering af gravide

Hos Newbornfoto.dk gør vi alt hvad vi kan, for at du føler dig så tryg som overhovedet muligt. Er du nervøs, vil det komme til udtryk på billedet, og det vil vi for alt i verden gerne undgå. Derfor er vi også meget åbne over for muligheden med at tage din mor, veninde, kæreste/ægtefælle med, hvis dette kan sænke dit nervøsitets niveau.

  • Husk at være veludhvilet inden du kommer, da det ellers kan risikere at komme til udtryk på billederne.
  • Det er en god ide at tage noget løsthængende tøj på, gerne et par timer før selve fotograferingen. På den måde undgår man nemlig at kunne se mærker i huden fra f.eks. stropper, strømper og elastikker.
  • Tag om muligt ingen eller en stropløs BH på, når du skal til graviditets fotografering. Hvis du ikke har en, kan man godt proppe stropperne ned i din BH. Derfor er vores klare anbefaling, at man tager ingen eller en stropløs BH på.
  • Hvis du har langt hår, må du gerne medbringe hår elastikker, så vi både kan tage billeder med opsat og løst hår, men kom rigtig gerne med håret slået ud.
  • Billeder hvor en kjole flyver er også meget populære. Der kan det være en god ide at medbringe en person, som kan være behjælpelig med at kaste kjolen.
  • Kropsnære kjoler er altid et hit, en sådan kjole viser maven rigtig flot.
  • Gravid billeder i undertøj eller helt uden er også en mulighed, så længe der er fokus på den smukke gravide mave.
  • Vi har en del graviditets kjoler, beregnet til fotoshoots, og vi har også stoffer i studiet, men medbring gerne det du evt. selv har, som du gerne vil fotograferes i.
Gravid fotografering Fyn i studie, mave billeder, stående gravid kvinde med smuk gravid mave i silhouette , fotografering af gravid hos newbornfoto.dk,newborn, nyfødt og gravid fotografering Fyn, Odense, Svendborg, Middelfart, Nyborg, Ringe

Indledende snak om fotografering

Det vil være en god ide at tage kontakt til os så tidligt i din graviditet som muligt, med henblik på at snakke omkring hvilken form for billede du ønsker. Vi vil rigtig gerne opfylde dine drømme billeder, og vi fotograferer ikke kun gravide i studiet i Tommerup St., vi tager også rigtig gerne ud på lokationer, som kan skabe smukke rammer om en smuk ventetid.

Der er mange forskellige former for graviditets foto, og vi tager meget gerne imod dine ideer og ønsker, men vil naturligvis gerne komme med ideer, så vi sammen får de bedst mulige billeder. 

Vi har en del gravid kjoler, stoffer m.m. som kan bruges, men du må MEGET gerne selv medbringe det du ønsker at blive fotograferet i, har du set en speciel graviditets kjole på nettet som du virkelig ønsker, at benytte til dine mavebilleder, så kontakt os og hør om vi vil være med til, at investere i den kjole i samarbejde med dig. Vi giver f.eks. en større del af prisen mod, at vi må beholde den efterfølgende.
Du kan eventuelt også søge gravid, mave billede inspiration på denne Pinterest side eller denne generelle Pinterest graviditets billede søgnings side, og med hjælp fra Google, her kan du få mange ideer til din gravid fotografering samt poseringer.

Så lang tid tager en gravid fotografering

Fra det øjeblik du ankommer, til vi er færdige med billederne, går omtrent 1-1,5 timer. Det afhænger meget af hvor mange forskellige billed stile og tøj skift du ønsker. Vi forsøger at fotografere dig i forskellige poseringer og lyset i fotostudiet, skal også ind i mellem stilles forskelligt, når vi ændrer position. Dette er hvis vi eksempelvis overgår fra stående billeder til liggende billeder.

Gravid fotografering Fyn i studie, mave billeder, stående gravid kvinde med smuk gravid mave i silhouette , fotografering af gravid hos newbornfoto.dk,newborn, nyfødt og gravid fotografering Fyn, Odense, Svendborg, Middelfart, Nyborg, Ringe