Gravid fotografering med Styling

Gravid fotografering med Styling: Hår og make-up

I samarbejde med Camilla, som er en af Fyns dygtigste stylister, med egen salon i centrum af Odense, tilbyder newbornfoto hår og make-up styling inden dit gravid fotoshoot.

Det foregår i studiet i Tommerup St. på Fyn, og det er simpelthen så super hyggeligt.

Hvis du gerne vil benytte dig af den unikke mulighed for en gang selvforkælelse til priser fra 350,- skal du gøre det når du booker dit fotoshoot for, at være sikker på, at Camilla er ledig. Så sørger vi for at der er sat god tid af til både styling, hygge, afslapning og gravid fotograferingen.

Du skal til gravid fotograferingen komme med rent hår og helt uden make-up. Du og Camilla bliver enige om den bedste make-up og styling, til netop din stil og ønsker.

Det er ikke et krav, at tilkøbe stylist, du må meget gerne selv stå for stylingen, og i det tilfælde kan du med fordel, lave en lidt kraftigere make-up end du normalt ville gøre. Ligeledes kan du sætte håret fint op eller måske give det lidt krøl/svej for, at give det lidt liv.

Prisen for make-up / styling starter ved 350,-

Prisen for gravid fotografering starter ved 995,-

Gravid fotografering Fyn i studie, mave billeder, stående gravid kvinde med smuk gravid mave i silhouette , fotografering af gravid hos newbornfoto.dk,newborn, nyfødt og gravid fotografering Fyn, Odense, Svendborg, Middelfart, Nyborg, Ringe

Kontakt os på 30564057 eller info@newbornfoto.dk og få en snak om mulighederne eller book en tid til gravid fotografering.