Cake Smash fotografering

Vi søger børn til Cake Smash foto

Her hos newbornfoto.dk søger vi efter nogle dejlige børn til cake smash fotografering, så hvis dit barn lige er fyldt eller snart 1 år, og du meget gerne vil have disse vidunderlige cake smash billeder med dit barn, så er dette en super go’ mulighed for, prisen er nemlig banket helt i bund!

Normal pris 995,- inkl. 3 færdig redigerede digitale filer,
resten af 2020 er der 50% rabat, så din pris er 497,50
(køb gerne gavekort, som kan gives i julegave og benyttes i hele 2020 og 2021).

Cake Smash fotografering 1
Cake smash fotografering
Cake Smash fotografering 2
Cake smash fotografering
Cake Smash fotografering 3
Dejligt skumbad efter hyggelig cake smash fotografering
Cake smash fotografering - Baby fotografering - baby fotograf - newborn, nyfødt og gravid fotografering Fyn, Odense, Svendborg, Middelfart, Nyborg, Ringe
Cake smash fotografering – dit barns første fødselsdag

Vi søger 1-2 piger, 1-2 drenge og meget gerne 1 et par tvillinger til Cake Smash fotografering.
Da vi ikke ser mennesker som “farvede” mennesker, men udelukkende som et menneske, så opfordrer vi ALLE, uanset nationalitet, størrelse, hud- eller hårfarve til at kontakte os.

Selve Cake Smash fotograferingen kommer til at foregå i vores dejlige og hyggelige studie i Nr. Broby på Fyn ELLER du kan betale 650,- så kommer vi til dig.

Billederne vil blive brugt i vores markedsføring på de sociale medier, hjemmeside og i vores dejlige studie, som tak får du fotograferingen og 1 trykt billede i 20x30cm samt 3 redigerede digitale filer lige til at dele på dine egne sociale medier.
Ønsker du flere Cake Smash billeder digitalt eller på tryk, så kan du naturligvis tilkøbe disse til en god pris.
Cake smash fotografering - Baby fotografering - baby fotograf - newborn, nyfødt og gravid fotografering Fyn, Odense, Svendborg, Middelfart, Nyborg, Ringe
For at komme i betragtning til disse cake smash fotograferinger skal du blot sende en mail til info@newbornfoto.dk og gerne vedhæfte et billede af dit barn/dine børn, så gennemgår vi de indkomne mails og kontakter jer som bliver valgt ud.

Skriv “Cake Smash model” i emnefeltet, og skriv hellere i dag end i morgen, du må også MEGET gerne dele denne side med dine venner, veninder og familie medlemmer.

Det skal dog bemærkes, at tilbuddet IKKE inkluderer KAGEN, men vi er naturligvis behjælpelig med, at bestille en cake smash lagkage hos vores bager, hvis du ikke selv ønsker at lave en cake smash kage.

Vi glæder os MEGET til at høre fra dig.
De bedste hilsner
Tina & Jan
info@newbornfoto.dk – 30564057