Baby fotografering og nyfødt fotografering

Nyfødt fotografering eller baby fotografering.


Hvad enten du vil det eller ej, så er det faktum, at tiden går hurtigt, når det kommer til at se dine børn vokse op. Selvom det er en hård tid at have et spædbarn og en lille baby, så er det også en tid, som du helt sikkert gerne vil mindes – dengang de var så små.

Der er mange måder at skabe minder på, men den mest effektive er selvfølgelig ved hjælp af fotografering. Får du taget et nyfødtfoto, vil du altid kunne huske, hvor små tæerne var, hvor små fingrene var og hvor tiden dog gik hurtigt.

newborn, nyfødt og gravid fotografering Fyn, Odense, Svendborg, Middelfart, Nyborg, Ringe

Nyfødt foto eller baby foto?

Den forskel, der er på et nyfødt foto og et baby foto, er faktisk ret stor og væsentlig, når du overvejer, om du skal lade den lille ny fotografere. Vælger du et nyfødt foto, er det mens barnet er helt spæd, helst under 2 uger gammel. Det gør det også nemmere at fotografere den nyfødte, at barnet er meget lille, da det så er nemmere at få den lille til at sove under nyfødt fotografering.

Ved et baby foto, er dit barn ældre, typisk mellem 0 og 4 år. Her haster det altså ikke lige så meget med at få fotograferet dit barn, og du kan gå og overveje, om det er noget du har lyst til og hvordan billederne skal se ud.

newborn, nyfødt og gravid fotografering Fyn, Odense, Svendborg, Middelfart, Nyborg, Ringe

Vælg en baby fotograf

Én ting er dog helt sikkert. Ligegyldigt om barnet er spæd eller snart er tumling, så kan det være utrolig svært at fotografere han/hun. Især når det kommer til nyfødt fotografering, er det næsten udelukkende fotografens ansvar, at der kommer et godt billede ud af. Her er lyssætning, baggrund og opsætning utrolig vigtig for et flot billede.

Er dit barn ikke længere nyfødt og tumler rundt, vil du nok også opdage, at det kan være svært at få et flot foto, hvor barnet sidder stille og er i fokus. Til det er en fotograf også meget behjælpelig, især hvis der er tale om en fotograf, som beskæftiger sig med netop dette område inden for fotografering, og som har prøvet det rigtig mange gange før.

Det er dog også vigtigt for dig som forælder, at du står klar til at hjælpe fotografen. Det er nemlig dig, der kan få barnet til at smile, slappe af eller sove. Derfor er det også klart en fordel at bruge en newborn fotograf med forstand på det, da du så udelukkende kan koncentrere dig om dit barn, mens fotografen kan koncentrere sig om det tekniske under barnets nyfødt fotografering.

Nyfødt fotograf på Fyn

En af de fotostudier, der tilbyder nyfødt foto på Fyn er Newbornfoto.dk. Hos dette studie kan du få lavet de flotteste nyfødtfoto af din lille ny, eller de kan hjælpe dig med det sødeste baby foto, som nok skal få dig til at mindes en god tid, når barnet er blevet større eller voksen.

Newborn Foto ligger i Tommerup St. på Fyn og har mange års erfaring med at tage billeder af både børn, babyer og gravide maver, så tag endelig kontakt til dem og hør om dine muligheder omkring et nyfødt foto på Fyn eller baby fotografering. 

Kontakt de dygtige fotografer hos newbornfoto.dk30564057 eller info@newbornfoto.dk

Følg også gerne newbornfoto.dk på de sociale medier

instagram newbornfoto.dk facebook newbornfoto.dk